OVER

SCROLL DOWN

OVER KOETS + RUYTER

KOETS + RUYTER is een jonge, ambitieuze ontwerpstudio in West-Brabant. In een snel ontwikkelende bouwsector streven wij naar een optimale inzet van vernieuwende technologie en kennis. 

Door een vroege, intensieve samenwerking tussen opdrachtgever, adviseurs en aannemers kan een ontwerp-bouwproces duidelijk, efficient en prettig doorlopen worden.

Hiertoe wordt ieder ontwerp volledig in BIM uitgewerkt. Zo hebben bouwpartners volledig inzicht in bouwmethode, hoeveelheden, materialen en technieken. Bovendien kan de opdrachtgever op ieder moment in het ontwerpproces virtueel door het ontwerp lopen en is het meest actuele tekenwerk continu in te zien.

BREDE ERVARING, RUIME INTERESSE

Tom Koetsenruyter is breed geschoold in de bouwkunde en de architectuur. Tijdens genoten opleidingen in Amerika, Australië en Europa heeft hij zijn mondiale ontwerphandschrift ontwikkeld. Met werkervaring bij ontwikkelaars en aannemers beschikt het kantoor over waardevolle praktische kennis.

Tijdens en na het afronden van zijn opleiding heeft Tom Koetsenruijter als ontwerper gewerkt bij een breed spectrum van architectenbureau’s: Beginnend als bouwkundig tekenaar voor particuliere woningbouw in Australië, om vervolgens de lokale bouwsector te bedienen bij een Roosendaals architectenbureau. Met recente jaren aan ervaring bij een groot, toonaangevend bureau dat vooral actief is in de gezondheidszorg en onderwijs is ook de capaciteit voor grote, hoog complexe ontwerpopgaves aanwezig. 

Bouwplannen? Wij denken graag met u mee!