DIENSTEN

SCROLL DOWN

ARCHITECTUUR

Studio KOETS+RUYTER staat garant voor professionele begeleiding/ondersteuning in alle fases van een ontwerpproces. Met de nieuwste software is uw project verzekerd van een integrale aanpak en technologische innovatie. Onze brede kennis en ervaring garanderen een solide kwaliteit ontwerp- en tekenwerk. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bouwprofessionals alsook collega-ontwerpers. Onze diensten in de architectuur bestaan voornamelijk uit:

Ontwerp
Tekenwerk
Visualisaties
Interieurontwerp

ADVIES

Met een flinke dosis enthousiasme delen wij onze kennis, ervaringen en ongezouten mening over de bouwindustrie. Onze advieswerkzaamheden zijn vooral toegespitst op relevante, innovatieve en praktische vraagstukken. Wij brengen graag onze BIM-expertise over op collega-ontwerpers, architecten en fanatieke particulieren. Bovendien kunnen we ondersteunen in een bouwproces en draaien we soepel mee in een groepsproces.

Vergunning
Bouwbesluit
Aanbesteding
Zelfbouw
Bouwbegeleiding
Vluchtplattegronden
Bestemmingsplan

KOETS + RUYTER DESIGNSTUDIO

Behalve in de bouw is studio KOETS+RUYTER ook actief in de commerciele ontwerpsector. Met een frisse blik op grafisch ontwerp en webdesign kunnen we bedrijven voorzien van een nieuwe huisstijl, logo of website. Daarnaast leven we ons uit in product design en meubel+tuinontwerp.

Logo
Huisstijl
Drukwerk
Website

Bouwplannen? Wij denken graag met u mee!